ABN AMRO maakt zich sterk voor Our Workflow

Een groep van ruim veertig medewerkers van ABN AMRO maakte afgelopen week kennis met Curio isk. De foundation gaat zich de komende tijd via het ABN AMRO team West-Brabant verbinden aan deze internationale schakelklas van Curio. Ten eerste levert de bank een financiële bijdrage aan het project Our Workflow en daarnaast gaan de medewerkers de handen uit de mouwen steken om samen met de leerlingen een moestuin aan te leggen bij de school.

Special actieteam

ABN AMRO heeft een sponsorteam van bankmedewerkers opgericht, dat een bijdrage gaat leveren aan dit mooie maatschappelijke project. Ook roept dit actieteam ondernemers uit de regio op om zich aan te melden en een bijdrage te leveren aan Our Workflow. Het team leverde zelf ook gelijk een eerste bijdrage: ze hielden een inzameling van (kinder)kleding ten behoeve van de kringloopwinkel Curiosa die gevestigd is in de school. Deze kleding kan dan worden verkocht aan de gezinnen van onze scholieren en gezinnen uit de omgeving van de school.

“Wat ontzettend fijn dat ABN AMRO zich inzet voor de jonge nieuwkomers in de regio en inziet dat deze doelgroep ook hoort bij de Generation to Come!” aldus Rogier Raeijmaekers, onderwijsmanager van Curio isk Bergen op Zoom.

Wil je ook een bijdrage leveren? Mail ons via isk@curio.nl.